Qui som?

emagina és la marca comercial de l’empresa E-Phos Digital SLU, pertanyent al Grup Estabanell, creada l’any 2015 amb seu a Granollers.

Ephos neix, de la mà del Grup Estabanell, amb l’objectiu de cobrir les necessitats de telecomunicacions tant del mercat residencial com de negoci mitjançant el desplegament d’una xarxa de fibra òptica pròpia de darrera generació sobre la qual prestar serveis innovadors, fiables, eficaços i amb el segell de proximitat que caracteritza a les empreses del grup.

Amb emagina, entraràs en un món nou ple de possibilitats on succeeixen coses extraordinàries. Una experiència on es combina el millor servei de fibra òptica, mòbil i TV amb la flexibilitat i la personalització. Som d’aquí, com tu, però ens hem emaginat un servei diferent, millor, d’un altre planeta, on la proximitat i la flexibilitat són reals.

Tu ets el protagonista, i com a tal, podràs adaptar el teu servei en qualsevol moment de forma fàcil i àgil a les teves necessitats.

La qualitat, la proximitat i l'eficiència són, per nosaltres, essencials per oferir un bon servei.

S’han acabat els processos lents i complicats; et donem la benvinguda a emagina. Som d’aquí, com tu.

Missió

Es busca vertebrar la companyia amb un conjunt de professionals compromesos amb l’empresa. Els seus valors i garantint la sostenibilitat i respecte pel medi ambient i amb la societat.

Visió

Volem esdevenir el primer operador de fibra òptica amb seu social a Catalunya amb un elevat índex de recomanació i una elevada intensitat en recerca i desenvolupament tecnològic i professional dels seus empleats que permeti diversificar el negoci i expandir-se territorialment i, d’aquesta manera, i en col·laboració amb les Administracions Públiques, evitar l’escletxa digital del país.

Valors

Els valors d’Ephos, comuns a la resta d’empreses del Grup Estabanell, es basen en la senzillesa, la discreció i la honestedat envers els clients i els treballadors. La pro-activitat en el tracte diari amb tots els interlocutors i el treball seriós, sempre buscant fer les coses bé a la primera amb eficiència i eficàcia, de forma metòdica, organitzada i planificada, sense deixar de banda, però, l’atreviment en la innovació.

Granollers

Infològic serveis informàtics
Carrer Corró, 129
08401 Granollers

938 463 535

Tona

TÈCNIC OSONA
Carrer Barcelona 44
08851 Tona

938 124 246

Aiguafreda

Reparatur
Carrer del Pont, 15B
08591 Aiguafreda

938 44 04 09

Santa Eulàlia de Ronçana

ASINFOR INFORMÀTICA
Passeig Francesc Macià, 23-25, Local-4
08187 Santa Eulàlia de Ronçana

938 449 980

Centelles

emagina
Carrer Nou, 1
08540 Centelles

931 317 100

La Garriga

MD+ INFORMÀTICA
Passeig dels Til.lers 9
08530 La Garriga

902 881 869

Comprova aquí si la nostra xarxa arriba a casa teva

Busca la teva localitat
La teva direcció
Número