Qui som?

emagina és la marca comercial de l’empresa E-Phos Digital SLU, pertanyent al Grup Estabanell, creada l’any 2015 amb seu a Granollers.

Ephos neix, de la mà del Grup Estabanell, amb l’objectiu de cobrir les necessitats de telecomunicacions tant del mercat residencial com de negoci mitjançant el desplegament d’una xarxa de fibra òptica pròpia de darrera generació sobre la qual prestar serveis innovadors, fiables, eficaços i amb el segell de proximitat que caracteritza a les empreses del grup.

Missió

Es busca vertebrar la companyia amb un conjunt de professionals compromesos amb l’empresa. Els seus valors i garantint la sostenibilitat i respecte pel medi ambient i amb la societat.

Visió

Volem esdevenir el primer operador de fibra òptica amb seu social a Catalunya amb un elevat índex de recomanació i una elevada intensitat en recerca i desenvolupament tecnològic i professional dels seus empleats que permeti diversificar el negoci i expandir-se territorialment i, d’aquesta manera, i en col·laboració amb les Administracions Públiques, evitar l’escletxa digital del país.

Valors

Els valors d’Ephos, comuns a la resta d’empreses del Grup Estabanell, es basen en la senzillesa, la discreció i la honestedat envers els clients i els treballadors. La pro-activitat en el tracte diari amb tots els interlocutors i el treball seriós, sempre buscant fer les coses bé a la primera amb eficiència i eficàcia, de forma metòdica, organitzada i planificada, sense deixar de banda, però, l’atreviment en la innovació.

Contacta'nsEn compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, li informem que les seves dades seran incloses als nostres fitxers amb la finalitat de respondre el seu missatge. Si ho desitja pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades dirigint-se a Ephos Digital, S.L.U. al c/ Josep M. Ruera, 25, de Granollers 08401, o bé escrivint a l’adreça de correu electrònic lopd@estabanell.cat adjuntant una còpia del seu DNI.

Internet, telefonia mòbil i televisió s’uneixen en 4 packs perquè puguis gaudir de tots els nostres serveis al millor preu.