CONTRACTAR

Contracta el teu servei a la teva mida

TU NECESSITES LA MILLOR CONNEXIÓ! I a més, necessites una connexió a la teva mida.

El teu
PACK
51,5€
(IVA inclòs)
 

Vull contractar

Per això amb emagina pots contractar els nostres serveis de forma independent o combinats. I sobretot, et pots aprofitar de les nostres promocions especials. T’encantaran!

Documentació a adjuntar pel client: DNI frontal
Documentació a adjuntar pel client: DNI dors
Factura/es operador anterior

*Camp obligatori

He llegit, comprenc i accepto la política de de privacitat i l’avís legal*

Responsable del tractament de les teves dades: E-PHOS DIGITAL, S.L.U. (en endavant, Emagina)
Finalitat del tractament: Les teves dades es tractaran per gestionar la relació contractual que es deriva del present contracte, i en cas que marquis la casella corresponent, t’enviarem informació comercial sobre els productes i serveis d’Emagina així com per oferir-te novetats, promocions i descomptes.
En cas que el contracte fos denegat o no arribés a formalitzar-se per qualsevol motiu i has marcat la casella corresponent, la finalitat del tractament serà enviar-te informació comercial sobre els productes i serveis d’Emagina així com per oferir-te novetats, promocions i descomptes.
Legitimació per al tractament: Consentiment de l’interessat.
Destinataris: En cas que el contracte es formalitzi, es comunicaran les teves dades a altres empreses del Grup Estabanell per a fins administratives interns.
No es faran cessions a altres tercers, excepte per obligació legal. Coneix els teus drets: Pots accedir, rectificar, suprimir i retirar el teu consentiment en qualsevol moment, així com exercir altres drets tal com s’explica en la informació addicional.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.