TU NECESSITES LA MILLOR CONNEXIÓ! I a més, necessites una connexió a la teva mida.

ASSEGURAR UNA
BONA CONNEXIÓ

és un factor clau per garantir la
competitivitat de la teva empresa

emagina també té una completa oferta per empreses: accés a Internet d’alta velocitat, centraleta virtual, telefonia mòbil i solucions a mida. Sempre amb la qualitat i la garantia del Grup Estabanell.

SERVEIS A EMPRESES

COMERÇOS I PIMES

Tenim la solució integral adreçades a comerços, petites i mitjanes empreses. T’oferim la millor connexió a Internet a través de la nostra xarxa de fibra òptica i ho complementem amb serveis de telefonia fixa bàsica, centraleta virtual i telefonia mòbil.

Oferim un servei de suport adaptat a totes les necessitats ja sigui exclusivament durant horari laboral o bé les 24 hores els 365 dies de l’any.

Deixa’ns les teves dades i un agent comercial es posarà en contacte amb tu per elaborar la millor oferta adaptada a les teves necessitats.

GRANS EMPRESES

Per a aquelles empreses amb elevats requeriments de connectivitat, emagina ofereix solucions d’alt rendiment amb serveis de connexió a Internet o serveis punt a punt per interconnexió de seus amb ample de banda 100% garantit i dedicat amb un servei de suport dedicat les 24 hores els 365 dies de l’any.

Complementem aquesta oferta amb serveis de telefonia fixa avançats (centraleta virtual, SIP trunk) i telefonia mòbil.

Deixa’ns les teves dades i un agent comercial es posarà en contacte amb tu per elaborar la millor oferta adaptada a les teves necessitats.

Per això amb emagina pots contractar els nostres serveis de forma independent o combinats. I sobretot, et pots aprofitar de les nostres promocions especials. T’encantaran!

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, li informem que les seves dades seran incloses als nostres fitxers amb la finalitat de respondre el seu missatge. Si ho desitja pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades dirigint-se a Ephos Digital, S.L.U. al c/ Josep M. Ruera, 25, de Granollers 08401, o bé escrivint a l’adreça de correu electrònic lopd@estabanell.cat adjuntant una còpia del seu DNI.

Comprova aquí si la nostra xarxa arriba a casa teva

Busca la teva localitat
La teva direcció
Número