Serveis majoristes prestats per Estabanell

A través de la infraestructura de fibra i obra civil desplegada, Estabanell ofereix serveis majoristes als operadors de comunicacions que hi estiguin interessats. Els serveis oferts son els següents:

Servei Bitstream FTTH

El servei bitstream ofereix accés indirecte sobre la xarxa de fibra òptica GPON d’Estabanell, en què s’ofereix connectivitat de nivell 2 de forma segura i transparent, des del punt de interconnexió amb el client operador fins a l’equip terminal de xarxa ONT (Optical Network Termination) en el domicili de el client final. Aquest servei s’ofereix en tots els municipis on Estabanell té xarxa pròpia desplegada.

Servei desagregat FTTH

Aquest servei ofereix un accés desagregat entre la capçalera GPON i les ubicacions del client. A diferència del servei anterior, l’entrega del servei es fa a través de fibres òptiques fosques.

Aquest servei s’ofereix en tots els municipis on Estabanell té xarxa pròpia desplegada i hi hagi excedent de capacitat a nivell de fibres òptiques.

Servei de transport de capacitat portadora

El servei de transport de capacitat portadora defineix l’accés indirecte sobre la xarxa IP d’Estabanell, en què s’ofereix connectivitat de nivell 2 de forma segura i transparent entre les seus de client. Proporciona una infraestructura de xarxa privada virtual (VPLS) per a la interconnexió de les seus del client permetent transportar les seves trames Ethernet a través de la xarxa IP-MPLS d’Estabanell oferint d’aquesta manera un transport ràpid i eficient.

Servei de trànsit IP

Servei que ofereix connexió a Internet amb ample de banda garantit a través de la infraestructura de Estabanell mitjançant el protocol BGP4. Es suporten tant el protocol IPv4 com IPv6.

Servei de lloguer de fibra fosca

Aquest servei ofereix lloguer de fibres fosques punt a punt entre dos punts de la infraestructura desplegada per Estabanell. El servei de lloguer inclou el manteniment de la infraestructura llogada.

Servei d’accés a conductes, pericons i pals

Aquest servei ofereix l’accés a la infraestructura d’obra civil desplegada per Estabanell i està subjecte a disponibilitat en funció del municipi on es faci la petició. S’inclou dins d’aquesta infraestructura els conductes, subconductes, pericons i pals que Estabanell hagi desplegat.

Si vols més informació sobre els nostres serveis majoristes, emplena el següent formulari:

New Field

13 + 6 =

Responsable del tractament de les teves dades: Estabanell Impulsa S.A.U. (en endavant, emagina)
Finalitat del tractament: Utilitzarem les dades que ens facilitis per respondre les teves preguntes i comentaris, i per comunicar-nos amb tu respecte a les mateixes.
Si marques la casella corresponent t’enviarem informació comercial sobre els productes i serveis d’emagina així com per oferir-te novetats, promocions i descomptes.
Legitimació per al tractament: Consentiment de l’interessat.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
Coneix els teus drets: Pots accedir, rectificar, suprimir i retirar el teu consentiment en qualsevol moment, així com exercir altres drets tal com s’explica en la informació addicional.
Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de dades aquí.