Atenció de dilluns a dissabte de 8h a 21h

Qui som

emagina és la marca comercial de l’empresa ESTABANELL IMPULSA, S.A.U., pertanyent al Grup Estabanell,  amb seu a Granollers.

Amb l’objectiu de cobrir les necessitats de telecomunicacions tant del mercat residencial com de negoci, hem desplegat una xarxa de fibra òptica pròpia de darrera generació sobre la qual prestem serveis innovadors, fiables, eficaços i amb el segell de proximitat que caracteritza a les empreses del grup.

Amb emagina, entraràs en un món nou ple de possibilitats on succeeixen coses extraordinàries. Una experiència on es combina el millor servei de fibra òptica, mòbil i TV amb la flexibilitat, la personalització i la proximitat. Perquè som d’aquí i sabem el què vols.

La qualitat, la proximitat i l’eficiència són, per nosaltres, essencials per oferir un bon servei.

Missió

La missió de emagina es centra en la millora de la qualitat de vida de les persones mitjançant la prestació de serveis de telecomunicacions innovadors, fiables, eficaços i amb el segell de proximitat que caracteritza a les empreses del Grup Estabanell.

Visió

emagina vol esdevenir un dels principals operadors de fibra òptica amb seu social a Catalunya amb un reconegut segell de proximitat i qualitat que es materialitzi amb un elevat índex de recomanació i satisfacció i a l’hora que sigui reconeguda com una empresa innovadora i del territori.

Valors

Els valors d’emagina, comuns a la resta d’empreses del Grup Estabanell, es basen en la senzillesa, la discreció i la honestedat envers els clients i els treballadors. La pro-activitat en el tracte diari amb tots els interlocutors i el treball seriós, sempre buscant fer les coses bé a la primera amb eficiència i eficàcia, de forma metòdica, organitzada i planificada, sense deixar de banda, però, l’atreviment en la innovació.

Responsabilitat Social Corporativa

La sòlida implantació del Grup Estabanell en el teixit social del seu entorn, tant per la seva llarga trajectòria com per la seva filosofia empresarial, que posa per davant la proximitat amb el client i el tracte personalitzat, ens ha dut, de manera gairebé natural, a una intensa activitat pel que fa a la responsabilitat social.

Conscients dels beneficis que ens ha aportat la societat en què estem immersos, considerem obligat mantenir un alt grau de compromís amb ella i aportar-hi, també, alguna cosa a canvi. Una bona mostra d’això és el fet que, des de fa molt temps, col·laborem en l’educació i la formació dels infants, especialment a través de la música i de l’esport. Però també participem en moltes altres iniciatives de caire social en diferents àmbits: l’ecològic, contribuint a la protecció del medi ambient; el sanitari, aportant fons per millorar la prevenció d’algunes malalties i per modernitzar els aparells de diagnosi dels nostres hospitals; el cultural, finançant projectes i entitats; o fins i tot el purament festiu, participant en el patrocini de celebracions i festes.

Si vols conèixer amb més detall les accions de responsabilitat social del Grup Estabanell, pots visitar la web corporativa https://www.estabanell.cat/grup/el-nostre-compromis-social/

 

Si vols més informació, deixa’ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu.

 

Cómo quieres que nos pongamos en contacto?

Accepto la política de privacitat

Accepto rebre informació comercial

9 + 10 =