emagina SafeWeb

Què és?

El servei emagina SafeWeb t’ofereix una protecció addicional a les principals amenaces que ens trobem actualment al navegar per Internet.
El servei et protegeix de dues principals amenaces:

Phishing

El phishing, o pesca de credencials, és la forma més senzilla de ciberatac i, alhora, la més perillosa i efectiva. Es basa en enganyar les persones perquè comparteixin informació confidencial com contrasenyes i números de targetes de crèdit.

Generalment, les víctimes reben un missatge de correu electrònic o un missatge de text que es fa passar (o “suplanta la seva identitat”) per una persona o organització de confiança. Sovint pot semblar un company de feina, un banc o una oficina governamental.

Quan la víctima obre el correu electrònic o el missatge de text, troba un missatge pensat per espantar, i amb intenció d’infondre por al receptor. El missatge exigeix que la víctima vagi a un lloc web i actuï immediatament, o haurà de fer front a alguna conseqüència.

 

Malware

Malware, o programari de segrest, fa referència a qualsevol tipus de programari maliciós que tracta d’infectar un ordinador o un dispositiu mòbil. Els hackers utilitzen el malware amb múltiples finalitats, com ara extreure informació personal o contrasenyes, robar diners o evitar que els propietaris accedeixin al seu dispositiu.

Els virus, els troians, el spyware i el ransomware són alguns dels diferents tipus de malware.

 

Principals avantatges

  • Nul impacte en la navegació per Internet
  • No s’ha de configurar res als dispositius de l’usuari
  • Manteniment de la privacitat de l’usuari
  • Protecció de dispositius connectats per cable ethernet i WiFi sempre que estiguin connectats al router de fibra d’Emagina
  • Compatibilitat amb serveis de seguretat
  • Detecció d’atacs dirigits més enllà del perímetre de la llar
  • Intel·ligència global per descobrir i predir dominis maliciosos i atacs abans que ocorrin
  • Protecció davant d’atacs de phishing, filtració de dades i/o instal·lació de malware tipus ransomware

Com funciona?

Gairebé tot l’accés als serveis d’Internet té lloc mitjançant el servei de resolució DNS, és a dir, la funcionalitat que tradueix el nom mnemònic dels llocs als quals l’usuari té intenció d’accedir (per exemple www.emagina.cat) amb l’adreça de xarxa corresponent (coneguda com a Adreça IP, per exemple, el 195.162.18.138).

emagina SafeWeb funciona a nivell DNS, mitjançant la sol·licitud d’accés al lloc d’Internet fins i tot abans que s’estableixi la connexió, per comprovar si l’adreça sol·licitada es classifica com a perillosa. En cas que la destinació es consideri perjudicial, el navegador es redirigeix ​​a una pàgina de protecció que t’informarà del perill del lloc, fent-lo inaccessible per motius de seguretat.

En tot moment si creus que les funcions de seguretat anti-malware i anti-phishing han bloquejat un lloc de manera inadequada, ho pots reportar a través de la pròpia pàgina web on apareix el missatge de bloqueig, o bé enviar-nos un correu a sac@emagina.cat.

Com qualsevol solució de seguretat, el servei SafeWeb no pot garantir la cobertura del 100% contra atacs maliciosos i de phishing, tot i que contribueix a reduir significativament el grau d’exposició a aquestes amenaces gràcies a la qualitat de la tecnologia utilitzada.

Com en puc gaudir?

El servei està disponible, de moment, per a tots els clients residencials de fibra d’emagina

Si hi estàs interessat, emplena el següent formulari i t’activarem el servei gratuïtament fins el dia 30 de juny de 2020 perquè el puguis provar.

A partir del dia 1 de juliol de 2020 el servei tindrà un cost d’1€/mes per a clients amb servei de fibra500 i 3€/mes per als clients del servei de fibra50.

 

Com vols que ens posem en contacte?

Accepto la política de privacitat

Accepto rebre informació comercial

6 + 6 =

Per més informació, no dubtis a trucar-nos al nostre servei d’atenció al client 93 131 87 87 o enviar-nos un correu a sac@emagina.cat